تحولات لبنان و فلسطین

امام جمعه تبریز زندگی مسئولانه را زندگی با مردم و در میان مردم می داند. در بسیاری از مناطق کشور و حتی پایتخت نیز افرادی اینچنینی وجود دارند که تاکنون به افکار عمومی معرفی نشده اند. از این رو یکی از وظایف رسانه ها به تصویر کشیدن زندگی معمولی و ساده مسئولانی است که این روش را برای زندگی شان برگزیده اند.

زحمتی که امام جمعه تبریز برای برخی مسئولین ایجاد می‌کند

به گزارش قدس آنلاین،در نگاه اول به نظر می رسد اقداماتی که  حجت‌الاسلام «سیدمحمدعلی آل‌هاشم» انجام می دهد به گونه ای است که برای بسیاری از مخاطبان در جمهوری اسلامی بدیع و در نگاه برخی نیز شوآف از سوی یک آخوند است.
حجت الاسلام آل هاشم که از خرداد ماه سال جاری به عنوان نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان غربی جایگزین آیت الله شبستری شده توانسته با اقدامات و رفتارهایی در میان رسانه ها و افکار عمومی خبرساز شود. هرچند هرازگاهی تصاویری از مراجع تقلید یا تعدادی از مقامات در صف نانوایی یا مترو منتشر می شود، ولی تفاوت جدی اقدامات آل هاشم در مجموعه ای از فعالیت هاست که توانسته مخاطب را مجاب کند این روحانی نماینده قشری از مسئولان است که صادقانه در یک حکومت اسلامی به دنبال ارائه چهره واقعی از زندگی مسئولان بدون هیچ روتوشی است.

تصاویر و کلیپ های آل هاشم که سوار بر تاکسی یا به صورت کاملا عادی در میان مردم حضور می یابد دست به دست می چرخد. وی اخیرا دستور داده تا نرده های میان مردم و مسئولین در نماز جمعه برچیده شود. هرچند این نرده ها در اوایل انقلاب و بعد از حملات تروریستی منافقین تعبیه شده بود پس از فروکش کردن غائله منافقین و افزایش امنیت در کشور بسیار آزاردهنده به چشم  می آیند و می بابیست مسئولان فکری به حال جمع کردن کامل آنها از نماز جمعه ها کنند.

به هر حال امام جمعه ای با چنین اقدامات و رفتارهایی در جمهوری اسلامی ایران در سال های اخیر به نوعی تابوشکن تلقی می شود. اما این اقدامات هرچند ممکن است از سوی مردم و افکار عمومی کشور مورد تایید و استقبال قرار گیرد ولی در آن سوی ماجرا برای مسئولی که در برج عاج نشسته است بسیار سنگین و گران است.

ایجاد توقع در مردم برای زندگی عادی و بدون غل و غش مسئولان و مقامات یک خطر بزرگی است که آنهایی را که سال هاست دور خود حائله ای مقدس کشیده اند به زحمت خواهد انداخت. مقام یا مسئولی که خود را تافته جدا بافته در کشور می داند و برای پیاده شدن از خودروی حمل کننده وی و حاضر شدن در میان مردم بهانه تراشی می کند، آیا می تواند به فکر مردم عادی باشد و بین آنها عادی زندگی کند.

آیا مسئولی که به زندگی مرفه و سکونت در محله ای اعیان نشین و به اصطلاح بالا شهری عادت کرده می تواند از خط میانی شهر به سمت پایین شهر عبور کرده و ساکن شود؟ کسی که بدون محافظ یا بادیگارد از خانه قدم بیرون نمی گذارد چگونه می تواند سوار بر تاکسی یا اتوبوس شود و بدون ریا یا گرفتن ژست مردمی، در جامعه حضور پیدا کند؟

امام جمعه تبریز زندگی مسئولانه را زندگی با مردم و در میان مردم می داند. در بسیاری از مناطق کشور و حتی پایتخت نیز افرادی اینچنینی وجود دارند که تاکنون به افکار عمومی معرفی نشده اند. از این رو یکی از وظایف رسانه ها به تصویر کشیدن زندگی معمولی و ساده مسئولانی است که این روش را برای زندگی شان برگزیده اند.

اصطلاح مسئول یا مقام در ذهن مردم چنان غیرقابل دستیابی یا دسترس تفسیر می شود که حضور یک مقام در میان افراد جامعه به صورت عادی، باعث تعجب می شود. اما همانگونه که گفته شد این قبیل افراد کم نیستند و می توان با به تصویر کشیدن چنین سبکی از زندگی مسئولان، باعث کاهش فاصله های ذهنیتی جامعه و مسئولین شد.

ولی با این وجود مسئولانی هستند که هرچند به واسطه مردم و انقلاب اسلامی به جایگاه ای دست یافته اند، هرگز حاضر به برج عاج نشین خود نبوده و برای جلوگیری از باب شدن چنین رسم هایی انواع و اقسام بهانه تراشی ردیف می کنند تا فاصله ها میان خود و مردم همچنان حفظ شود. آل هاشم یک مسئول و آخوند بدون روتوش است که سبک و سیاق زندگی وی به عنوان مطالبه عمومی از مسئولانی که زحمت نگاه به مردم را نمی کشند، تبدیل شود.

منبع: سایت جهان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.